Bep ten Wolde-van Elven (cliënt)

Tijdens mijn outplacement ben ik door verschillende fasen gegaan met als prachtig resultaat dat ik mijzelf terugzie als een waardevol mens. Ik heb met behulp van verschillende gericht ingezette instrumenten en Corrie meer inzicht gekregen in mijn vaste patronen en gedrag. Vervolgens heb ik een afscheidspresentatie gegeven voor mijn oud collega’s. Dit voelde voor mij als een overwinning op mijzelf en een begin van een nieuw avontuur. Ik ben trots op mijn presentatie, omdat ik daarin mijzelf en mijn kwaliteiten heb laten zien, zoals: lef; zelfvertrouwen; boeiend presenteren; goed voorbereid; aandacht vasthouden; plezier hebben in presenteren.
Graag beveel ik je Corrie-Rottine-Koning Consultancy aan, omdat Corrie je helpt weer verbinding te krijgen met je intern kompas.  

Belinda Hogeboom (cliënt)

"Geweldig. Je hebt mij heel veel geleerd, je bent een warm en liefdevol persoon met veel werk en levenservaring. Ik ben/kom weer in beweging. Ik zat vast in allerlei patronen. Door de kwalitatieve aandacht van jouw Corrie, heb ik inzicht gekregen in mezelf dat ik de ik-kant zakelijk en privé te veel heb laten liggen. De ruimte tussen de afspraken in vond ik heel prettig. Het voelde voor mij als een wellness-dagje voor de innerlijke kant, mijn doel is bereikt."
Traject Belinda: Inzicht verkijgen in verschillende functiemogelijkheden om vervolgens de juiste keuze te kunnen maken. 

Jan Flameling (cliënt)

"Ik vond dat we eerlijk en open tegen elkaar konden zijn, ik had niet het gevoel om dingen verborgen te moeten houden. Ik heb veel handvatten gekregen van haar. Ik probeer nu om situaties bewust anders te benaderen en zie dat de uitkomst anders is dan voorheen. Door mijn verwachtingen benaderde ik een situatie vaak  niet objectief, onbewust stuurde ik naar de uitkomst. Ik ben nog steeds actief bezig en blijf dat doen, onderhoud blijft nodig.
Ik vind het geweldig als het is gelukt."
Traject van Jan: groeien in de functie van senior engineer.

Luciënne Ooijman (cliënt) 

“Corrie Rottiné heeft mij gecoached door middel van biografisch werken, met gebruik van de roos van Leary en kernkwadranten. Corrie heeft een gezonde mix van betrokkenheid en afstand. Ze hanteert de instrumenten met zorg en creativiteit. Ze analyseert snel en zoekt vervolgens de juiste middelen om een volgende stap te maken. Deze manier van werken heeft mij inzicht gegeven in de keuzes die ik heb gemaakt in mijn leven en welke mechanismes daarbij een rol spelen. Het heeft voor mij helder gemaakt waarom ik in een cirkeltje rond ben gaan draaien. Met die kennis kan ik nu ook andere keuzes maken. Haar manier van werken werkt nog lang na, door het materiaal wat ze je aanreikt nog eens te herlezen, herschrijven blijven er kwartjes vallen. Het is een fijne manier van werken, die (voor mij althans) een hoog rendement heeft.” 
Traject van Luciënne: loopbaanadvies, coaching, training.

Nico ten Wolde (cliënt)

“Bij mijn zoektocht om in een ander vakgebied te komen, in wat uiteindelijk heel goed bij mij past (en als zogenaamd oudere werkzoekende) heb ik door Corrie veel inzicht in me zelf gekregen. Corie weet de plus punten goed naar boven te krijgen en door veel goede tips en steun van Corrie is het resultaat dat ik na een jaar een vaste baan heb gekregen bij Nudge.nl. Ik heb haar ervaren als doelgericht enthousiast en integer mensen mens met een gedegen vakkennis.” 
Traject van Nico: loopbaanadvies, coaching.

 Dennis Timmers (cliënt) 

“Corrie is a reliable and enthousiastic coach who is determined to get you in touch with yourself in a relaxed way, show you which way to go to a new job. She doesn`t let anyone put her aside in discussions and has good people knowledge. In my case her view was very clear and she supported me to a job in which I can fulfill my creativity. Im very thankful to her and recommend her to victims of reorganisations and are struggling with themselves.” 
Traject van Dennis: Outplacement, loopbaanadvies, coaching, training.

Jaap-Jan Duisterwinkel (cliënt)

“Corrie was really interested in me as a person. Thinking with me and gave sharp feedback. And because she did this in a consistent and trustworthy way, I felt confident/supported in the steps I had to take”. 
Traject van Jaap-Jan: vrijwillige mobiliteit, loopbaanadvies, coaching, training.

Benny Leijdsman, Director Employability Center, Philips (colleague)

“Over the years I have learned to know Corrie as passionate about personal development and growth. Next to that she's very creative, always full of ideas and energy to follow them up. She can be proud of what she achieved within Philips!"

Hans Dumont, Senior Manager, Lee Hecht Harrison (colleague)

“In de jaren dat we hebben samengewerkt heb ik Corrie leren kennen als een resultaatgedreven professional binnen het loopbaanadvies-en outplacementvak. Haar omgevings- en klantgerichtheid maken dat zij een prima visitekaartje is voor de eigen organisatie. En haar hoge mate van loyaliteit naar haar werkomgeving maakt van Corrie een prettige collega om mee samen te werken aan een 'klus'. Met alle plezier wil ik haar dan ook aanbevelen voor zowel individuele- als collectieve loopbaanadvies- en outplacementprojecten. She is making a difference.”